Nytt pysselprojekt

Som vanligt så har jag fastnat för en produkt och tänker att man kanske kan göra sådan själv... och så får alla detta i present av mig :-)
Denna gången är det stenar med text och värmehjärtan. Hjärtan har jag redan börjat med och gett bort till mina klienter i julklapp. Det är ju bättre med körsbärskärnor så kan man tvätta hela hjärtat i 40grader, men vete var lättare att få tag i. Till stenarna måste jag köpa något gravyrverktyg.


Bild: www.ljuvating.seBild: http://www.systerlycklig.se/


Här är en annan lite enklare modell

Bild: http://www.shoppinggatan.se/shopping/inredning/sten_kommer_strax/visa


Så här ser hjärtat ut som jag härmar, lägger in en bild påmin kopia när jag hinner fota innan jag ger bort det. Detta från Nytta design, man kan även köpa körsbärskärnor därifrån och andra praktiska saker.
värmekudde hjärta enfärgat rosa körsbär
Bild: www.nyttadesign.nu

Pappelina mattan har äntligen kommit!

Så här blev det med mattan Viggo!

Bild: Privat

Jag hoppas fortfarande på att kunna köpa Kartell lampan Fly och hänga över köksbordet. Men köksbordet ska inte stå där det står just nu så länge till. Det ska in i rummet till höger, så väggen ska bort så småningom...
Bild: Lånad av Malin med den fina och uppdaterade bloggen. www.inspirationsdesign.blogg.se

Nytt Sideboard/ Skåp

Fick presentkort på IKEA och jag ville ju ha skåpetVikedahl men tyckte det var lite för lågt. Så, istället köpte jag dubbla uppsättningar av IKEAS Bestå Vara igen... men satte de istället på varandra. Så här blev resultatet! Vad som finns i är hemligt, men jag kan säga att det börjar på brä.. och slutar på ..vin.
Förut såg det ut så här...

Bilder: Privata


Några av mina presenter

Här kommer lite bilder på några presenter jag fått i 30 års present. Tack som fan, till alla mina nära och kära som uppvaktat mig och kanske till och med gett mig presenter. Det hade inte behövts egentligen men jag uppskattade verkligen allt och det jag inte hade bra placering till bytte jag till annat som jag redan tänkt ut...
Bilder: Privata

RSS 2.0