Min kompis Pappa

Min kompis pappa är konstnär, han gör inte bara det vanliga som att måla utan oxå lite mer pysselaktiga saker. De här runtavlorna som pryder gillestugan har han gjort. Dessvärre har han slutat att tillverka dem så jag hoppas att Ulrica-Elizha ska ta upp tråden och fortsätta i pappa Ragnars fotspår.
Foton: Privata

Den sötaste Dalahästen i världen!

Det var Livinglikelinda som hade en Rättvikshäst på sin blogg och jag tog då tillfället att lägga ut den snyggaste Dalahästen genom tiderna tror jag. Syrran som har stuga i Dalarna som köpt denna till mig.
Bilder: Privata

Jag har gjort en riktig TAVLA!

Nu är den nog klar...eller tycker ni att det ska vara en vit kant med text på? HAr inte riktigt bestämt mig. Den ser ju lite barnslig ut och kanske för mycket barn över den... i så fall får Felix ha den i sitt rum (stackarn). I allra värstafall byter jag ut den mot en dörrlist :-) på Jennies bil. 
 

Bild: Alldeles egen, hahahahaha- min man tyckte den var jätteful och säger att han kan måla bättre i Paint... buhu!

Efter min första lilla tavla (ovan), blev en kompis till mig lite kär i looken på den att hon ville ha en egen. Hon fick en i 30 års- present oktober 2008. Jag gjorde en liten karikatyr av hennes familj. M önskade därefter en tavla till ytterligare en kompis till henne.


Bild: Privat

30 åringen

Om mindre än ett halvår fyller jag 30, jag har ingen ångest men massa saker som jag önskar mig. Här kommer jag lägga ut det som jag önskar mig och som kostar en hel del...men kanske om man är jättesnäll...


Bild: http://www.rum21.se/


Bild: http://www.fatboysverige.se


www.bluebox.se

Staket

Nu måste vi sätta upp staket och eller häck. Det lutar åt att göra staket av denna typ, men jag tror vi sa ha lite häck oxå. Finns många fina, Thuja är en av dem, men den blir ju ful ibland och jag älskar inte barrväxer jättemycket så jag vill nog helst ha vintergrön Liguster.

Bilder: http://www.jabo.se/, sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00046/hack195...
195 x 130 - 19k
För övrigt håller jag på med mina konstnärliga talanger och målar en look a´like Lisa Rinnevuo tavla- återkommer när den är klar.

Det svänger ordentligt!

http://www.youtube.com/watch?v=e3WMPJQIDNo

den är så go denna biten :-)

Vardagsrummets ansiktslyft

Nu har mannen tapetserat och jag målat så äntligen kan man köpa en ny soffa till vardagsrummet, ja soffbord och kanske lite annat smått och gott kanske tillkommer ;-) Tapeten kommer från Boråstapeter. Mannen tapetserade över medaljongtapeterna med Easy Cover efter att ha satt torrremsor, därefter målades det samt tapetserades med fondtapet.


Det skulle kanske passa med kuberna Phill från Mio på den vita väggen där man kan få plats med skålar eller andra fina ting. Sideboardet/ Sängbordet ska bort i så fall.
Äntligen kom vinstället upp igen. Märket heter Rosendahl och är danskt. När jag köpte vinstället tyckte många att jag var knäpp eftersom det då kostade 600:- för 4-5 år sedan tror jag...Jag ångrar INGENTING! (Kanske att flaskan som hänger i stället är uppdrucken, för det var kvarglömt från nyår och riktigt gott).

Bilderna: Privata

Tänkte göra en tavla :-) liknande Lisas

Jag har blivit lite kär i Lisa Rinnevuo men har inte plånbok till äkta konst så jag tänkte måla en själv, inte kopiera helt rakt av, mest köra på den stilen- jag har ju en förkärlek för streckgubbar... Är man dum om man kopierar stilen? Hennes är lite äckliga på något sätt men ändå coola, jag tror jag kör på lite sötare stil.
Bilder: www.sodragalleriet.se

Inlängan, allt utom inredning och design- mest bara härligt.

Långt från trendiga möbler och murriga tapeter, istället ljuv utomhusmiljö.Bilder: Privata

RSS 2.0