Koziol och Alessi

Jag har en stark kärlek för barnsliga och roliga saker såsom kökstillbehör etc. De gröna fina salt och pepparkaren har jag redan, de är verkligen en bra sysselsättning under tiden man dricker kaffe...Jag tror de flesta har börjat snurra på pinnen så att gubbarna flyger av. Något utav märkena tillverkar sina saker från återvunnen plast, vilket är en god sak och värd att promota för- men nu kom jag inte ihåg vilken av de det är.  Titta och le!
Bild: www.bluebox.se


Bild: www.bluebox.se
Bild: www.bluebox.se


Bild: www.inreda.com


Bild: Kakfatet från Koziol finns att köpa på www.inreda.com
Bilder: Knivstället från Alessi och kaffeburken från Koziol kommer från www.bluebox.se 

Utmaning från Inspiration & Design

Utmanad av Dahlarna

Jag kör på med denna utmaning oxå.


1. Vad gjorde du för tio år sedan?

Då hade jag och min nuvarande man varit tillsammans ett drygt år. Han hade precis flyttat hemifrån och jag var ständigt i hans lägenhet och inredde...skillnaden från nu är att jag då mest inspirerades av döskallar och den gotiska stilen ;-).
Arbetade som vikarie inom barnomsorgen samt som kontaktperson till en DAMP. På helgerna var det ofta fest och på sommaren festivaler (så ni kan ju förså att man är lite trött nu för tiden). Klädseln bestod av Dr. Martens och tajta svarta jeans samt någon grupp t-shirts. Jag hade dessutom piercing under läppen. (Buääää "gråter"  vart tog åren vägen?).

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag:

- Äta Mc Donalds som maken köpt
- Måla en gång till på väggarna i vardagsrummet
- Måla elementen i vardagsrummet
- Kolla på tv
- Gå och lägga mig


3. Godis jag gillar:

Smågodis, men mest av allt... vetebröd, därav den ljuva degen på magen.

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Köpt nytt hus eller renoverat detta som sjutton, även fixa till trädgården. Jag hade även givit min familj och vänner kanske pengar annars bjudit dem på lite allt möjligt som spa och ordentliga utekvällar med mat och hela faderullan. Hade även velat köpa svågrarna och maken en jättestor båt. Min systers hus hade jag betalat av lite på och alla min och makens lån skulle bli betalda. Jag skulle fortsätta jobba men bara 50%. Sonen hade ju fått en hel del oxå vill jag lova.

5. Städer som jag bott i?

Hultsfred, Jönköping, Taberg

Vill gärna se fler göra denna utmaning, man kan ju få veta både det ena och andra. Sååå, full fart!


Solen lyser himlen är blå...

Nu har det verkligen varit ett strålande väder. Trots att jag tycker våran tomt är rörig och svår att vistas i har jag nu ändå börjat vänja mig. Sonen älskar att vara ute på trädgården, nu har vi dessutom köpt en familjepool i mindre modell. Självklart får vi vuxna oxå plats.


Bilder: Privata

                                          Bild: Privat
Bild: Privat

RSS 2.0