Nya hyllor

Har hittat hyllorna på Bolagret och de hade äntligen kommit in när ja ringde till Gällstad i söndags. Lite pill med att sätta upp dem och hur de ska sitta, men fick lite hjälp även här ;-) man ska ju utnyttja de resurserna man har.




Bilder: privata

Jag har oxå ett eget Swedeseträd, fast kopia...

Nu har jag målat av ett orginalträd och målat på mdf jag fick av svärfar sedan sågade min underbara man ut trädet- vilken man va´, som hjälper mig med alla möjliga knepiga projekt utan att vara det minsta intresserad för inredning. Belysningen ska jag rätta till, tänkte köpa sådan där i en slang. Jag har inte riktigt bestämt mig för vart det ska stå.




Bilder: Privata


När jag ändå visar plagiat kan jag ju fortsätta med lampan jag inte var så nöjd med, men nu har jag fördelat om blommorna lite och blev lite nöjdare.


Bild: Privat


Före och efter: Trappa och hall på övervåningen.

Nu vågar jag äntligen visa bilderna på hur det såg ut i huset när vi flyttade in, vägrade ta foto på hur det såg ut då eftersom jag skämdes så mycket  (kul att Anneli vågade iallafall), men nu när det är omgjort är jag kaxig. Jippie!

Före:


Efter:













Nedan kommer trappan upp före maken slet som ett djur för att få bort mattan och slipa bort alla limrester. Sen har han ju målat både spaljé och trappan, och jag tillsammans med Jennie har tapetserat med Easy Cover, sen var jag tvungen att målat om väggen oxå. Fy sjutton vad det såg ut innan.

Före:


Efter:

Bilder: Privata, i allra högsta grad...

RSS 2.0