Nu har vi nytt soffbord också till nya soffan!

Älskar nya soffan från Severins möbler. Soffan är tillverkad av Bellus och är ingen "sitta fint i soffa" utan en tv soffa och kanske hångel soffa. Soffbordet är från MIO och heter Kansas. Min kusin kallar det för applet för att det är högblankt som apple produkterna...klurig tjej!


Bilder: Privata

Hallen på övervåningen

Nu har jag flyttat upp den lila fåtöljen som tidigare var i gillestugan samt klätt om denna i en vit klädsel från IKEA, lite stort men funkade ändå bra. Väggordet beställde jag för en tid sedan från väggord.se. Bordet i smide ska säljas så hör av er om någon är prospekt... Denna hall är väldigt liten så tanken är att vi så småningom ska göra en takkupa i krypvinden som finns bakom tyget (gömmer dörren så jag slipper måla den- smart va!).
Bilder: Privata

Projekt till bilen

Ett lite mer brådskande projekt nu är sparkskydd till bilen, det vi har nu är för smalt men annars bra. Det som är extra bra är att det inte gör något om skorna är blöta för det är sådant kissskydd på baksidan. Tyget jag köpt är från IKEA men det jag tänkte från början var ju slut. Sådana som man kan köpa färdiga är oftast så groteska tycker jag så jag gör eget därför.
Bilder: www.skoda-auto.com


Här är det tänkta tyget som var slut, hittar dessvärre inte det som jag köpte. Det var iallfall blått och lite grönt. Det får väl passa till grå klädsel för jag hittade inget bättre när jag väl stod där. Annars var ju 19kr metern väldigt billigt ifall det blir fult...
Bild: www.ikea.se

Söndags sång!

Sååå fin!
http://www.youtube.com/watch?v=A6i1ywioIm0
video
Bild: www.youtube.com


Kroppkakor

I morgon är det dags för kroppkakor. Nu var det flera år sedan vi bjöd på det så i morgon blir det äta av. Jag har skalat 4 kg potatis, det får inte bli för lite...Titta på bilden och känn hur det vattnas i munnen.


Bild:
 www.pakaj4.se/kroppkakor.html

Vinn Norm 03 hos Mamamekko

Denna snygga lampa kan man vinna om man anmäler sig via kommentar hos www.vitdesign.se/mamamekko


Normann Copenhagen lampan är gul= ful!

Då min Norm 03 lampa blivit gul och jag börjat irritera mig mer och mer funderar jag på att gå vidare och kanske köpa eller önska mig en ny lampa att ha över matbordet eller kanske till och med soffbordet. Le Klint är en favorit iallafall, historien var lite komisk. Kopierar här in texten från www.svenssons.se
Historien börjar med P.V. Jensen Klint - arkitekt, ingenjör och hantverkare. 1901 tillverkade han en oljelampa i stengods, men kunde inte hitta en lämplig skärm till den. P.V. Jensen Klint tog sig därför själv an uppgiften, och det resulterade i en plisserad lampskärm gjord i papper. Konsten att vika dessa lampskärmar blev så småningom ett nöjsamt litet företag för familjen Klint, som vek lampskärmar för eget bruk och som presenter till familj och vänner.


Förstora bilden

Bild: www.svenssons.se
RSS 2.0