LOB vasen platsade i fönstret

Svårt att hitta bra ställe där vasen inte riskerar att bli nedsprungen, men här blev väl bra- jämte Bengt och Lotta ljusstaken. Lampskärmen inhandlade jag på Rusta i höstas, 40 pix bara.


Bild:Privat

Felix rum fick en matta!

När jag fyllde 30 fick jag ett presentkort av några goda vänner på IEMS så då köpte jag en till Pappelina matta med stjärnor, Viggo. Placerade denna i sonons rum, passade bra med färgerna tyckte jag- gardinen tar vi en annan gång.

Grabben ville att jag skulle ta kort på denna också...Tack svärfar :-)

Bilder: Privata

Detta håller jag på med nu på kvällarna.

Hemliga rummet... här är det inte gjort något alls sedan vi köpte huset. Vi har haft detta som snickarrum och målarrum men snart så ska det vara iordning. Detta ska bli Felix rum, han vet om det också så när han ser mig måla säger han "Målar du i mitt rum Mamma?"  Nu målar jag garderobsdörrarna, därefter kommer dörrarna till de två rummen på övervåningen. Hade funderingar på att slopa garderoben men den behövs och just nu finns inte ekonomi till att köpa skjutdörrar. Dessutom finns det en lucka i garderoben till krypvinden, måste vara kvar eftersom avloppsrör etc löper där. Väggen till höger ska slås in så rummet blir ca:1,5m längre åt det hållet.
Bilder:Privata

RSS 2.0