Vinn en dörr, tävla hos Inspirera Mera!


Om Swedoor Jeld-Wen
I maj lanserar Swedoor nya ytterdörrar i en dörrserie som heter Character. Namnet syftar på att man kan få ett mer personligt uttryck på sitt hus genom en annorlunda ytterdörr. I en första omgång lanseras 13 olika dörrar i 15 färger. Det som är speciellt med Character-dörrarna är att glasöppningarna inte har några lister, varken på utsidan eller insidan. Tillsammans med dolda gångjärn får dörren ett helt nytt designuttryck som är mer rakt och stilrent – och dessutom blir dörren både tätare och säkrare. Det här sättet att tillverka dörrar på är Swedoor helt ensamma om på marknaden.

Motiverar vilken av Character-dörrarna som du vill ha hos Inspirera Mera, då har du chans att vinna just den dörren! (värde cirka 12 500 kr) Antingen kan du göra deras ”vilken-dörr-är-du-test”, via några enkla frågor får du hjälp att hitta din favorit bland Characters dörrar och färger eller så kan du klicka här och scrolla ner en bit för att se de olika modellerna och färgerna du kan välja mellan.

Vinnaren utses av Swedoor Jeld-Wen och kan inte överklagas.
(text lånad från www.inspireramera.se)
Photoshop

Jag har lärt mig konvertera färgfoto till svartvitt med bara vissa delar i färg. Detta innebär att jag gör sådana foton hela tiden... hihi! Kameran jag fotat med är inte av någon högre kvalitet men tycker ändå att bilderna blir hyffsade med den, även förstoringar.

Här är en bild som jag förstorat och ramat in!


Bild: Privat


Här kommer några fler bilder.Bilder: Privata


Rädda Barnen design

Rädda Barnen säljer lite designprylar där delar av priset går till Rädda Barnen. Kvinnan som gjort detta fina & har även en blogg http://www.iettlitethus.blogspot.com/där hon länkar till sina fina betongprylar, man kan även välja själv vad det ska stå på. Men jag gillar "Love and Play" och hade gärna varit designern till detta. Kolla gärna in länken under bilden så kan ni se fler fina alster, bland annat fint väggord!
Jag har blivit lite inspirerad av att prova på lite betongkonst så mitt första alster ligger på tork i garaget. Den som väntar får se...

Bild: http://shop.rb.se/Section/Section.aspx?SectionId=5012613&MenuId=3722

Nu är det planterat!

Har planterat lite Petunior och Murgröna i våra Ventura lådor som vi har på framsidan av huset. Det blev lite platt dessvärre och inte alls så fint som det var förra sommaren med Pellargoner. Men de Pellargoner jag hittade var jättedåliga så därför blev det Petunior. Maken planterade även våra farthinder med Lobelia och Kirskål... hihihi! Det måste ju vara växter i lådorna enligt kommunen och Kirskål växer ju bra.


Bild: www.venturadesign.se

Våran trädgård är gammal och vildvuxen, vi försöker få mer gräsmatta och färre träd- med träd menar jag verkligen TRÄD, 3 tallar har redan tagits ner och kvar är 2 höga björkar samt 1 lönn. Jag tänkte gå loss med motorsåg i kväll på lite buskar om jag inte är för trött.


Bild: www.johanssonmaskin.se

ASA krukorna... eller inte!

Det är bra med kopior, men vet inte om det är så schysst mot originalet. Fast som konsument så väljer man självklart det billigare alternativet, hehe. Gillar dessa ASA krukor jättemycket och deras kopior från Ceasars Collection ännu mer, finns att köpa på Coop. Kanske en liten pellargon nu till sommaren eller en klassisk orkidé?
Undra om föregångaren egentligen var Baloon från L.O.B? Har en sådan oxå, men hållbarheten är sådär... ömtålig som sjutton!


Bild: Lånad av tinaminastina.blogg.se

Bild: perlanliving.se

RSS 2.0