Advents pynt!

Tjohoo va jag är smart! Ibland blir jag överraskad själv...
Har ju 2 coola lampor från the Snowroom (visste inte att de var dyra från början- gillade mest utseendet). Dessa har jag köpt på rea på MIO och snikit till mig på Abrahamssons järn i Jönköping- den sistnämnda (stjärnan) stod så länge bakom deras kassadisk att jag inte kunde låta bli att be att få köpa den. Den var paj sa dem så jag fick den för 150kr (tror jag det var), ris på Designonline är 699kr!!!
Nu i adventstider kom jag på att jag kunde flytta stjärnan från trappavsatsen till stora fönstret vid köket istället och lamp-lampan tilltrappavsatsen. VILKEN KÄRNFYSIKER JAG ÄR IBLAND!!! Nu hänger stjärnan och ser alldeles bedårande ut och lilla Malte har vips inget pillobjekt i fönstret.

 
Bilder:www.designonline.se


Tycker dessa ser mycket trevliga ut oxå:
 
Bilder: www.designonline.se

Klädhängare

Jag tänker konstant på vad för klädhängare man skulle kunna ha som gästhängare. Tänkte ha en särskilt snygg eftersom den oftast kommer vara tom och på råspånten dessutom. Har flera funderingar...

Hittade denna hängaren på Sonarps interiör utanför Hook, den är från Designhouse Stockholm. När man har besök viker man ner pinnen och annars ser den ut så här. Jag vill ha en silverfärgad...


Bild: www.designhousestockholm.se


Här finns en annan cool variant med Dartpilar!

Bild: www.presentjakt.se


Favorit i repris är ju TWIG!

Bild: designonline.se


Swedeseträdet är ju väääldigt fint oxå...


Bild: www.svenssonsilammhult.se


På den vägg som vi vanligtvis brukar hänga kläderna ska jag tillverka en slags skärmväggs/ klädförvaring. Sökte efter detta genom google bilder och hittade på Styleroom denna fiffiga lösning. Precis så vill jag ha det! Bara en annan tapet och anpassa så den blir lika bred som elementet. Våran hall är så pytteliten och ser ofta stökig ut så det borde väl funka bra med en sådan grej då? Eller... Även skor kan gömmas där bakom :-)


Bild lånad från: http://www.styleroom.se/album/10954Hallen under arbete...

När vi ska göra något så blir det inte så "bara" alltid... Hade tänkt göra allt själv men så när jag kom på att det vore fint med råspånt och då hade det inte varit så fint med trätak dessutom (bastuvarning). Mannen kom på idén att sätta takspots istället och jag var förståss inte sen med att hänga på :-) sååå nu var det inte mitt projekt längre, tur var det... Har fått tapetseringshjälp dessutom!

Taket revs ner och öppnades mot golvet på trappavsatsen, reglades extra för att få in skyddsburkarna till spotlightsen. Sedan har vi även satt gips och spacklat/slipat X antal gånger... Nu är taket iallafall helt klart! Råspånten är även den påbörjad, men tog slut innan maken var det. Vi köpte spånten vitmålad på Beijer.

Fula fula ytterdörr!
Bilder: PrivataTävling hos Malins Inrednings och renoveringsblogg!

Malin har en tävling där man kan vinna denna snygga klocka med lösa siffror från hennes webbbutik, www.carlssoninterior.se.
Du hittar tävlingen här!Bidl: http://www.carlssoninterior.se/visa_produkt.asp?id=818&t=Klocka+l%F6sa+siffror%2C+svart%2E+FAVORIT+%C5TER+I+LAGER%21

Jag deltar eftersom min Karlssonklocka blivit hängig och bara visar halv...


Bild: Privat


RSS 2.0