Rockbrud

En kompis har bett mig måla ännu en tavla och kom i måndags med en duk till mig. Jag tänkte i torsdags att antingen slänger jag duken eller målar jag. Efter ett par försök med en Angus Young som gör saxen blev det något enklare. När hon fyllde 30 fick hon en tavla av mig- har för mig att hon hade en krona på huvudet på den så på denna tavla har kronan trillat av och blivit lite naggad... Jag har målat en ring på hennes finger för att visaatt det är samma familjebrud men som låtit det rockiga framträda :-) tihi!Bild: Privat


Designervänner!

Såg igår via facebook att en gammal kollega har designat en kudde på Åhléns eller rättare sagt, hennes tavlor har tryckts på en kudde. Hur coolt är inte det? Lotta Ahnström heter hon och kallas i dessa sammanhang för loa. (www.lottaahnstrom.se) Så från en och samma arbetsplats kommer 2 designers vars verk säljs till allmänheten, samt en konstnär som säljer och ställer ut sina fina tavlor. Sen är det jag då... som mest målar om jag måste.


Bild: http://www.ahlens.se/heminredning/aktuellt_sortiment/kuddar/index.html


Var det någon som förra helgen läste Expressens bilaga Leva & Bo? Klädhängaren som Anne formgivit var med där... (se tidigare inlägg)


RSS 2.0