Hall tankar...

Funderar som sagt på att göra ett ryck i hallen. Jag tänker mig lite turkos/vit känsla där och kanske hel panel/ pärlspont på ena väggen till och med- allmoge? jajamensan, men det är praktiskt när man har barn. Gillar denna panelen från k-rauta, men det är nog inte så lätt att torka av smuts antar jag... Bilden jämte är klassisk pärlspont från Byggmax.

 
Bilder:www.k-rauta.se,
         www.byggmax.se


Den tapet som jag ser framför mig i hallen tillsammans med panelen är den nedan med fåglar från Osborne & Little. Brukar inte vara min kopp av te med fåglar, meeen- jag gillart!


Bild:www.mydeco.com


Gillar aven dessa:
  

Kanske lite varning för nojja med denna tapet från Cole and son...
Snyggaste klädhängaren!

Jag går som vanligt i renoveringstankar och vill fixa iordning hallen som närmaste inomhusprojekt. Våran hall är pytteliten och svårmöblerad med trappor både upp och ner. Jag älskar verkligen Swedese träden men så kom jag på att en vän till mig ju faktiskt designat en hatthylla. Denna fina skapelse finns i färgerna svart och vitt. Den vita hade ju varit kanon i våran minihall. Se om beundra... "TWIG" Designed by: Anne Eek
Bild:http://www.scandinaviandesigncenter.com/Products/sek1/Trademark/Ekdahls+Möbler/10825/Twig+clotheshanger&currencychanged=1

Väggord tävling!

Bloggen CarlssonKarlsson är en mycket smakfull inredningsblogg som jag följt under något år. Nu vill författarinnan till bloggen, Malin ha ett nytt namn. Mycket har hänt i hennes liv och med detta vill hon ha hjälp att komma på ett nytt bloggnamn, den som bidrar med bästa namnet vinner ett väggord från carlssoninteriör. Tävlingen sker här!
carlssonkarlsson.blogg.seBild:www.carlssonkarlsson.blogg.se


Tårta

I lördags hade vi namngivning för lilla Malte. Hittade en rolig tårta på nätet som jag skulle härma, färgerna blev lite fel men den blev söt ändå... förrästen, svart marsipan- inte sååå lätt att få tag på. Tack konditori Rosetten som sålde mig detta!

OrginaletMin lite svedda tårta :-)

Bild:Privat

Trappord it is!

Har bättrat på färgen lite i trappan från entrén, det är redan märken visserligen men jag får skylla mig själv när jag tyckte vitt var en bra färg... Köpte egendesignat väggord från Vinylfabriken.


Bild: Privat


Planterat ett äppelträd!

I namngivningspresent fick Malte ett äppelträd av oss, men eftersom inte Felix fick något träd då vi hade namngivningskalas för honom så är trädet bådas...

Äppelarten är Alice och vi hoppas på mycket frukt!


Bilder: PrivataRSS 2.0