Kartell drömmar

Jag vill såååå gärna ha denna! Det skulle vara såååå snyggt att ha den turkosa/ (sage tror jag den heter) i våran matplats...

Bild: www.inspirationsdesign.blogg.se
Bild: michellesundberg.blogg.se


Bourgie är även den en mycket snygg lampa! Hade passat perfekt i vardagsrummet, men det är nog inte heller att tänka på innan taket är lagat... Men i mina drömmar!!!


Bild: svenssons.se

L.O.B design

Känner en sådan stark vårlängtan nu! Vill pynta med härliga vårfärger såsom rosa, lime, turkos etc... Till att börja med vill jag ha L.O.B filtduk i ljusrosa på vardagsrumsbordet, snyggt med en knippe tulpaner i vas därpå! Den turkosa hade varit fin på köksbordet som är vitt.
Bild: www.lobdesign.se

Dripp dropp dripp dropp- igen!

I helgen upptäckte maken en liten fuktfläck på toan uppe. Vart kom fukten ifrån? Toaborsten? :-P Rörkopplingen? Nääää, såklart det var en takläcka- IGEN! Det har läckt in flera gånger nu och nästan varje gång utmed skorstenen, plåten verkar inte vara helt intakt där trots att maken har kittat lite vid något tillfälle. Pappen verkar inte heller vara intakt eftersom den ger med sig så fort en takpanna spricker och en takpanna spricker när sotaren varit på taket, det varit vinter etc. Det är skönt att man har kattvindarna kvar vid dessa tillfällen så man kan hålla lite kolla och kanske minska en större förödelse.
Ja visst är det dags för nytt tak! Min altan får nog vänta ett bra tag känns det som...
Bild: www.takpannorpris.se

LEGO

Såg i någon blogg för ett tag sedan LEGO´s snygga förvaringslådor i designen av en jättestor legokloss. Jag föll såklart för dessa och har nu hittat i en butik när mig... Andra försäljningsställen som har i svart, vitt, limegrön och cerise är Moderna muséet. Jag tyckte dock att deras fraktpris var lite högt. Jag beställde från Hikmet, HIKO.SE och valda att hämta på deras lager som ligger i Jönköping- mycket smidigt. En vit stor kloss och ett litet huvud fick det bli! De hade tyvärr inte limegrönt eller svart men jag hoppas de får in för då kommer jag att utöka klossarna... Jag ääälskar ju rosa, så jag tänkte att kanske en ny låda till vardagsrummet borde införskaffas och varför inte i legomodell?


Bild: http://www.aplaceforeverything.co.uk/shop/index.php?page=1578


Dessa beställde jag!

Bilder: www.hiko.se

RSS 2.0