Sovrumstapeten

I djungeln av tapeter kunde jag inte hitta den perfekta tapeten som jag och maken dessutom var överens om, så jag beslutade mig för att bara köpa en som fanns hemma i någon av butikerna. Kollade på K-Rauta, Coop, Ekholms färggross, Rusta, och Ekholms på A6. Maken hade även ett kriterie, att den skulle vara easy up!
Efter långt sökande hittade jag en vit tapet i lite gummiaktigt material med vita slingriga mönster. Brocante heter tapeten. Väl uppe ser den INTE vit ut, snarare ljusblå eller babyblå, gaaaah! Antar att skjutdörrarna i frostat på motsatt vägg reflekterar ljuset till denna färg så jag hoppas att jag kan fixa något med ljuset eller möbler så den inte ser ljusblå ut.
Så här skulle den se ut egentligen, fast i butiken var den mer vit än detta oxå... Jag visar inte hur det blev här hemma förrän rummet är klart.
www.midbec.se

Tjohooo, ny pysselidé!

Jag såg på janethepain´s blogg fina tavlor från Sarah and Bendrix och tänkte att jag måste ge mig på att göra en sådan där, pilligt som sjutton var det men jag är ganska nöjd med resultatet. Man kan ju variera färgerna i det oändliga. Tog ljusgrå bakgrund och vita/röda hjärtan. Fotona är kassa men man ser väl på ett ungefär hur de ser ut. Jag gav min syrra dessa i bröllopspresent och på de 3 tavlorna står texterna "FROM HERE TO ETERNITY". Jag ändrade till tryckta bokstäver även på "eternity" tavlan sedan så de ser inte exakt ut som när jag gav bort dem. Det var ett ganska pyssligt pyssel och tog lång tid. Använde mig av IKEA Ribba som är djup, hjärtformad stans och Jennies schablon.
Originalen är ju mycket finare såklart men jag var ju tvungen att göra en lite egen tvist på det hela...
Jag har även fått en annan pysselidé men den är hemlig tills den prövats!
Originalen!
Bild: www.sarahandbendrix.com


Bild: www.sarahandbendrix.com

Lövans:Bilder: Privata

RSS 2.0