Nya hyllor

Har hittat hyllorna på Bolagret och de hade äntligen kommit in när ja ringde till Gällstad i söndags. Lite pill med att sätta upp dem och hur de ska sitta, men fick lite hjälp även här ;-) man ska ju utnyttja de resurserna man har.




Bilder: privata

Kommentarer
Postat av: Malin Inspiration & design

Tuffa dom är dom där hyllorna. Är själv sugen på fler kubisar men vart? :) Snyggt det blev med dina. Är du nöjd? Hoppas allt är bra med dig.



Ha en skön helg! Kram

2008-10-10 @ 17:08:33
URL: http://inspirationsdesign.blogg.se/
Postat av: Malin Inspiration & design

Kikar inom då & då. Hoppas allt är bra med dig!? :)



Kraaam

2008-10-23 @ 21:45:18
Postat av: Malin Inspiration & design

Anna; Jag förstår. I bland är det intensivt, hua! Det har varit mycket omkring mig med, mycket tråkigheter. Suck! Men det är bara att kämpa på!



Hoppas det lugnar sig lite för dig snart. Vad kul med kalaseri, även om det är mycket att stå i innan. Tyvörr försvinner mycket av charmen om man känner isg för stressad. Förut hade jag så himla mycket krav vid kalas, skulle slå på så stort. Så man var helt slut efteråt i bland. Nu försöker vi köra på mer "enkelt". :) Man vill ju gärna hinna och orka vara social mot gästerna också. :)





Lycka till med kalaset nu! Får hoppas att du får tid & ork till att grejja och dokumentera snart. Det är ju så kul! :) Kram

2008-10-26 @ 09:06:38
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej hej!





Vi klippte bara sönder pilatesbollen och plockade ur den. Vi använde aldrig någon rislampa. :) Hur går det, har du kommit i gång med lampan? :)



Må så gott! Kram

2008-10-28 @ 09:30:55
Postat av: Malin Inspiration & design

Ebay.de är lampan köpt. :) K 9 hette den. :)

Hoppas du hittar den! 1300 med frakt kostade den. Kram

2008-11-26 @ 19:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0