Nya fönster

Vad smidigt det går att leja bort arbeten, men det kostar ju att ligga på topp- ganska exakt 100 000 gick kalaset på... Vi ska ju dra av arbetskostnaden på nästa deklaration och det var cirka 20 000kr.
Bäst av allt är att vi äntligen har en altandörr mot baksidan och det betyder ju ett steg i rätt riktning mot altan...

Före

Bild: Privat


Efter

Bild: Privat
Som vanligt när jag tar kort tänker jag inte på att plocka undan... men man är ju inte mer än människa:)På bilden nedan är altandörren där det tidigare endast satt ett fönster.


Bild: Privat

Barntapet

Hej igen!
Nu har jag inte orkat göra några inlägg på länge, men har ändå renoverat lite. Håller nu på med Felix blivande sovrum på övervåningen. Nichlas har flyttat ut en vägg mot krypvinden så rummet blir lite rymligare. Nu håller jag på med tapetseringen, det går seeegt... sätter upp 1-2 vårder per kväll.


Här är de främre reglarna före avsågning. Nya "bärande" balkar står bakom.


Färdig reglat


Väggen på plats

Tapetval
Nu vill jag snart köpa en tapet som ska vara på fönsterväggen i rummet. Det är en hel djungel med lämpliga barntapeter, de jag har spanat in särskilt är Midbec STAR och Sandbergs ROGER. Möblerna är mestadels vita så jag tänkte köra på vitt/ grått/ rött eller limegrönt. Om man bestämmer sig för tapeten med stjärnor, ska man då ha stjärnorna på rad eller varannan rad jämn?


Bild: Lånad från alacs.blogg.se/2007/february


Bild: Lånad av Thera. http://www.styleroom.se/album/4145Bild: Lånad av Felixa på styleroom http://www.styleroom.se/album/10006

RSS 2.0