Svårt val med sovrumstapet

Hjälp! Jag har helt fått hjärnsläpp... Brukar alltid se framför mig hur ett rum ska bli eller iallafall ungefär hur det ska bli. Nu har jag fastnat lite och vet inte riktigt vilken stil jag ska köra på. Jag gillar modernt, stelt, rakt, grafiskt och starka accenter samtidigt som jag tycker väldigt mycket om lantligt och halvromantiskt samt New England (dock inte marinblått). Hade säkert varit snyggt med råspont till fondvägg men eftersom maken redan satt Easy Cover på den väggen känns det lite ojuste att göra mer jobb till honom. Jag har hittat lite snygga tapeter, se nedan! Vilken skulle passa bäst i vårat hem tros?

Bilder: Cole and Son- Tree och Magnolia, lånade från andra bloggar.
(www.cole-and-son.com)
Bild: Osborne and Little- Tara
Bild: www.mairo.se
Gillar verkligen denna från Osborne and Little, här har jag hittat en miljöbild på den. Vet inte dessvärre vart jag hittat bilden. :-/
Bild: Någon annans

Fat Boy

Verkar det inte lite skönt med ett gäng sådana här i trädgården?
Fast eftersom de inte är så billiga så är det nog mest rimligt att ha en inne till barnen så kan de bösa ner den istället för soffan :-) Bra tänkt!

Förutom Fat Boy så finns "Sit on it" och "Elephant" (tror jag den heter) EKO har en variant för 1500kr dessutom...

Bild: www.designbutiken.se


Bild: www.inreda.com

Thujan verkar döende...

Så trist med detta häckdilemma. Thujaplantorna från Plantagen köpte vi med jordklump men de ska ju bli fina ändå men istället har de nu fått bruna fula klumpar överallt, nästan som kottar. Man vill ju ha grönt på hela! Plantorna från Blomsterlandet har inte detta problem så när man tittar på häcken ser man direkt vilka som från vilket ställe, de från Blomsterlandet köptes i krukor iofs... Vi har pratat med Plantagens trädgårdsmästare som kanske skulle komma förbi för en titt men hon har inte hört av sig. Tröttsamt värre! Det är ju lite pengar i en häck och arbete, så man mår dåligt varje gång man ser den. Blä!

Ungefär såhär ser det ut:

Bild lånad från: http://forum.odla.nu/lofiversion/index.php/t8834.html

RSS 2.0